Melyik szolgáltatást válasszam?

  • Kezdőlap
  • Melyik szolgáltatást válasszam?

Ezt a 6 hetes programot kifejezetten nők számára terveztem flexibilis étrenddel és különböző céloknak megfelelő, farizom központú edzéstervekkel. Bízd rám magad, hiszen én végig támogatlak a céljaid elérésében, a zárt Facebook csoportunkban pedig 0-24 fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel. A csomag tartalmaz egy személyre szabott étrendet (általános, low carb, vegetáriánus), és egy céljaidnak megfelelő edzéstervet, amelyek 2 hetente változnak. Hozzáférést kapsz továbbá az egyedülálló flexibilis kalkulátorhoz, a fényképes gyakorlat adatbázishoz, valamint receptekhez és PDF útmutatókhoz. Részt vehetsz a fődíjért zajló versenyben, ugyanis a leglátványosabb átalakulónak 200 000 Ft pénzjutalom jár a tökéletes nyári bikiniforma mellé.

Csatlakozom
DorciFit Women's Challenge

A legújabb 4 hetes kurzusom azoknak szól, akik meg szeretnék tanulni a kalóriaszámolás, valamint az IIFYM (if it fits your macros) szemlélet alapjait, tartós fogyást szeretnének elérni, illetve szeretnék azt hosszú távon megtartani anélkül, hogy örökre le kelljen mondaniuk kedvenc ételeik élvezetéről. A flexibilis diéta segítségével beilleszthetsz az étrendedbe süteményeket, gyorskajákat, desszerteket, magyaros, olasz, ázsiai ételeket. Ebben segítségedre lesz a 200 db makro-barát, diétába beilleszthető recept, amelyet a kurzushoz kapsz ajándékba. Minden segítséget megadok neked videók, PDF anyagok, valamint munkafüzet formájában is. Az étkezési naplód pedig minden heten videó válaszban értékelem ki, javaslatokat téve a szükséges változtatásokra. A kurzus havonta egyszer, előre meghirdetett időpontban indul.

Csatlakozom
IIFYM - Flexibilis diéta kurzus

A 12 hetes fitt életmód program egy teljesen személyre szabott szolgáltatás, mely során egy 12 hetes tervet készítek el neked a céljaidnak megfelelően, legyen az életmódváltás, tartós fogyás, izomépítés, vagy alakformálás. Egy részletes kérdőív kitöltése után összeállítom a személyre szabott étrend-ajánlásodat, illetve a céljaidnak megfelelő edzésterved. Minden 4. hét végén lesz alkalmad visszajelzést (a továbbiakban check in) küldeni nekem. A check in-t nagyon egyszerűen és kényelmesen a profilodon belül tudod leadni az erre létrehozott menüpontban, 4 hetente egyszer. Ez egy kérdőív kitöltéséből, valamint fényképek küldésből áll (az aktuális formádról). A program három fázisból áll, így minden 4. hét végén fogok változtatni az étrendeden, az edzésterveden, a kardió protokollodon, illetve táplálékkiegésztő ajánlást is kérhetsz tőlem.

Részletek
12 hetes fitt életmód program

Az 1/1 Online Coaching egy teljesen személyre szabott szolgáltatás, mely során kizárólag veled foglalkozom. Egy részletes kérdőív kitöltése után összeállítom a személyre szabott étrend-ajánlásodat, illetve a céljaidnak megfelelő edzésterved. A hét bármely napján tudsz nekem üzenetet küldeni a felhasználói fiókodon keresztül, és maximum 24 órán belül válaszolok a kérdéseidre. Minden héten lesz alkalmad visszajelzést (a továbbiakban check in) küldeni nekem. A check in-t nagyon egyszerűen és kényelmesen a profilodon belül tudod leadni az erre létrehozott menüpontban, hetente egyszer. Ez egy kérdőív kitöltéséből, valamint fényképek küldésből áll (az aktuális formádról). 24 órán belül részletes videó választ küldök neked, amelyben válaszolok a check in során jelzett észrevételeidre, kérdéseidre, valamint ha szükséges, változtatok az étrendeden, az edzésterveden, a kardió protokollodon, illetve táplálékkiegésztő ajánlást is kérhetsz tőlem.

Részletek
1/1 Online Coaching