Rólam

photo-1

Üdvözöllek az oldalamon!

photo-1

Tóth Dorottya Zoé vagyok, IFBB PRO Bikini versenyző, online fitnesz coach, testépítés-fitnesz edző. Egészen kisgyermek korom óta sportolok, az edzőtermi súlyzós edzést pedig 2017-ben kezdtem el. A reform konyhával, az egészséges főzéssel, illetve a diétába beilleszthető receptekkel szintén 2017-ben kezdtem el foglalkozni, és nagyjából azóta kísérletezek a konyhában és alkotom meg a saját receptjeim.

Életem során kipróbáltam rengetegféle diétás rendszert, életmód programot, és étrendet, míg nem 2019-2020 környékén megismerkedtem a flexibilis diétával, amit azóta is a lehető legjobb, egy életen át tartható, mind mentálisan, mind pedig testileg is egészségtudatos megközelítésnek tartok, amely tökéletesen alkalmas bármilyen fitnesz cél elérésére.

2020-ban kezdtem el foglalkozni táplálkozási tanácsadással, és azóta volt szerencsém több száz életmódváltóval, fogyni, izmosodni vágyó klienssel együtt dolgozni.

Coachinggal 2022-ben kezdtem el foglalkozni. A coaching egy olyan szolgáltatás, mely során nem csupán egy személyre szabott étrend ajánlást és egyedi edzéstervet kapsz tőlem, hanem megtanítalak úgy táplálkozni, edzeni, ami a te céljaid szempontjából a leginkább megfelelő, valamint olyan tudatos életmód szokásokat tanulunk meg együtt, melyeket egész életed során fogsz tudni kamatoztatni.

Szintén 2022-ben kezdtem el személyi edzéseket tartani először a Hungarian Mecca Gym-ben, majd pedig a Scitec Gold Fitness Club-ban, Budapesten. Ugyan már akkor tudtam, hogy előbb-utóbb kizárólag online fitnesz és életmód szolgáltatásokat szeretnék biztosítani a klienseim számára, úgy gondoltam, mindenképp szeretnék egy kis “terepgyakorlatot” is szerezni. Ez a tapasztalat nagy mértékben hozzájárult a mai tudásomhoz és szemléletemhez, segített megismerni az emberek hozzáállását, motivációit (illetve annak hiányát), valamint hogy milyen problémákkal, elakadásokkal küzdenek. Ez pedig segített javítani a szolgáltatásom minőségén.

A bikini fitnesz versenyzést is 2022-ben kezdtem el. Mindössze 4 hónapos intenzív felkészülés után a második amatőr versenyemen sikerült megszereznem a profi kártyát, így 2022 novembere óta már az IFBB PRO ligában versenyzem, azaz profi sportolónak számítok. 2023 őszén volt az első teljes profi szezonom, mely során 5 versenyen vettem részt és majdnem minden alkalommal TOP 5-ben végeztem. Hosszútávú céljaim között szerepel egy profi győzelem, amely egyúttal kvalifikálna engem a legrangosabb testépítés-fitnesz világversenyre, a Ms. Bikini Olimpiára.

Küldetésemnek érzem, hogy az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás, valamint a súlyzós edzés jelentősségének hirdetésén keresztül segítsek az embereknek, ingyenesen elérhető tartalmaimon edukáljam őket, a gyorsan és egyszerűen elkészíthető receptjeimmel megkönnyítsem a mindennapjaikat. Az online szolgáltatásaim és programjaim segítségével pedig elindítsam őket egy olyan úton, amelyen haladva magabiztosak, önbizalommal teliek, és egészségesek lehetnek.

Miben tudok segíteni?

 • Életmódváltás
  Bárki életében előfordulhatnak olyan időszakok, hogy az állandó stressz, a rengeteg munka, és magánéleti gondok miatt eltelik néhány év vagy hónap anélkül, hogy szerepet kapna az életünkben a sport és az egészséges táplálkozás. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy nem úgy nézünk ki, és nem úgy érezzük magunkat, ahogyan szeretnénk. Ilyen esetben nagyon sok időt és kudarcba fulladt próbálkozást megspórolhatunk magunknak ha profi segítőre bízzuk magunkat, aki segít rendbe tenni az étkezésünket, újra megszeretteti velünk a testmozgást, valamint olyan egészségtudatos szokásokat ismeret meg velünk, melyek ha rutinná válnak már gyerekjáték lesz rajta maradni a kijelölt úton.
 • Csúcsforma elérése
  Régóta edzel és figyelsz a táplálkozásra, mégis úgy érzed, többet ki lehetne hozni az adottságaidból? Úgy érzed, mindent igyekszel jól csinálni, de valami mégis hiányzik, és egyszerűen nem tudsz rájönni, hogy mi lehet az? Esküvőre, nyaralásra készülsz, és úgy érzed szükséged van egy kis iránymutatása, illetve egy coachra, aki segít a szemed a célon tartani? Csatlakozz valamely programomhoz, és hozzuk ki együtt belőled a maximumot! Ha már tapasztalt vagy a tudatos táplálkozásban és edzésben, akkor is várlak szeretettel, hiszen mindig van lehetőség szintet lépni.
 • Tartós fogyás
  Ha túl vagy már sokféle különböző diétán és a súlyod állandóan jojózik, azaz leadsz 5 kilót, majd pedig pár hónap alatt újra felszedsz ugyanennyit, és egy végleges, tartható megoldást keresel, akkor jó helyen jársz. Közös munkánk során megismertetlek a flexibilis diétával, amelyet a lehető legjobb, egy életen át tartható, mind mentálisan, mind pedig testileg is egészségtudatos megközelítésnek tartok, és tökéletesen alkalmas bármilyen fitnesz cél elérésére. Nem csak az álomalak elérésében leszek segítségedre, hanem azt is megtanítom neked, hogyan tarthatod meg ezt a csodálatos eredményt hosszútávon. Kérheted a segítségem egy hosszú fogyókúrás időszak után is, a visszavezető diéta (revese diéta) menedzselésében.
 • Alakformálás, testkompozíció változás
  A formás popsi, a definiált karok és vállak, a feszes has, valamint a homokóra alak jelképezi az ideális formát azon nők számára akik hozzám fordulnak. Ugyan az álomalak fogalma teljesen relatív, én is a fent említett arányok elérésére törökszem, számomra ez a szép test fogalma. Ennek a típusú testideálnak az eléréséhez pedig izomépítésre van szükség a megfelelő helyeken, amelyre a legalkalmasabb az edzőtermi súlyzós edzés. Mindemellett a célnak megfelelő diétát szükséges követni, amelyben kiemelt fontosságú a makrotápanyagok aránya. A bevitt kalóriák és makrók meghatározásával, változtatásával, professzionális edzéstervvel, valamint megfelelő arányú és mennyiségű kardió edzés beiktatásával tudjuk elérni a kívánt izomtömeget arányt és testzsír százalékot, azaz a vágyott testkompozíciót.

Képesítéseim

Eredményeim

Galéria

Nézd meg, hogy a programjaim résztvevői hogyan vélekednek a szolgáltatásaimról!

VALÓS SZEMÉLYEK VALÓS VÉLEMÉNYEI

Nagyon szuper volt minden! Célom az volt, hogy újra motivációt szerezzek, visszakapjam kicsit az önbizalmam, és hogy magamnak is bizonyítsak, hogy képes vagyok rá két pici gyerkőccel is. Köszönöm!

Kovács-Bozi Vivien

X-Mas Challenge

Nagyon köszönöm már most neked ezt a programot, mert az elmúlt évek diétái után nem mindig mertem enni. Most úgy voltam vele fejben, hogy igenis megeszem amit írtál. Szerintem soha nem ettem ennyi ch-t, nemhogy diéta alatt.

Beck Édua

8 hetes mentorprogram

Nagyon örülök, hogy jelentkeztem. Rendszert hozott az étkezéseimbe, még gyerek mellett is tudtam tartani az étrendet. Sajnos az utolsó hétre úgy lebetegedtem hogy edzeni nem tudtam, de ennek ellenére is lement 7 kg, aminek nagyon örülök.

Farkas Tímea

X-Mas Challenge

Nagyon tetszik az étrend. Teljesen változatos és hamar el tudom készíteni az ételeket 2 napra előre. Lement majdnem 2 kg múlt héthez képest. Igazából én teljesen jól elvagyok ezzel a mennyiséggel, de tudnék kevesebbet is enni. Most úgy vagyok vele, hogy elkaptam a fonalat és nyár elejére szeretném elérni a célt.

Sarkadi Sára

1/1 Online Coaching

Jelentkezz a legújabb FLXFIT Battle - 6 hetes átalakuló kihívásra!

Jelentkezem

Jelentkezz a legújabb FLXFIT Battle - 6 hetes átalakuló kihívásra!

Jelentkezem